Afrika in Lissabon

Onze huisfotografe, Ana Carvalho, heeft ter gelegenheid van het Portugese voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie (eerste helft 2021) en op uitnodiging van het Europees Economisch en Sociaal Comité te Brussel een fotopresentatie samengesteld met als titel “Afrika in Lissabon“. Met de foto’s die ze selecteerde wil ze laten zien hoe de aanwezigheid van Afrikanen in Lissabon de stad kleur heeft gegeven. “Vanaf het begin was ik betoverd door het tableau vivant, zo anders maar tegelijkertijd toch vertrouwd, van de groep Afrikanen rond Largo de São Domingos“, aldus Ana. Voor deze fotoselectie heeft ze zelfs speciaal een tekst geschreven, die ze voordraagt in een videoclip.

Klik hier voor de fotopresentatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.