Presentatie poëziebundel bij Athenaeum

Op donderdag 20 september werd bij Boekhandel Athenaeum Roeterseiland in Amsterdam in samenwerking met Uitgeverij Koppernik het derde papieren themanummer van Zuca-Magazine gepresenteerd, dat geheel gewijd is aan poëzie. Deze speciale uitgave bevat werk van Fernando Pessoa, Manuel Maria Barbosa du Bocage, Sophia de Mello Breyner Andresen, Luís de Camões, Paulo Leminski en vele anderen. En zoals altijd prachtige foto’s van Ana Carvalho.

Ingrid van der Graaf ging in gesprek met dichter José Saraiva, Zuca Sardan praatte met Laurens Vancrevel over het surrealisme en er werden gedichten voorgelezen.

Ook werd de winnaar van de prijsvraag “Welke foto past het best?” bekendgemaakt: Sander de Boer. Gefeliciteerd, Sander! Je krijgt je exemplaar van “Het uurwerk van de ziel” zo snel mogelijk toegestuurd.

Voor wie het gemist heeft: de poëziebundel is voor 15 euro te bestellen via de boekhandel (ISBN 9 789492 313607) of rechtstreeks bij Uitgeverij Koppernik of Zuca-Magazine (harrie@zucamagazine.nl).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.