Vierde papieren editie is uit!

Op 21 november kwam de vierde papieren versie van Zuca-Magazine uit, met als thema ‘Brazilië en de kunst van het vertalen‘.

Dit nieuwe nummer werd op donderdag 21 november om 18 uur gepresenteerd bij boekhandel Scheltema aan het Rokin in Amsterdam, samen met nog twee andere nieuwe titels van Uitgeverij Koppernik: Ambtenaar Belmiro van Cyro dos Anjos en De hyena, niet de hond van Zuca Sardan. Driedubbel feest dus. Onder bezielende leiding van vertaler Harrie Lemmens, en met medewerking van vertalers Adri Boon, Maartje de Kort en Kitty Pouwels,  werd de avond gevuld met prachtige verhalen uit de Braziliaanse literatuur, beeldschone fotografie van Ana Carvalho en een muzikaal intermezzo van de Portugese zanger en gitarist Tiago Belo. Hieronder een foto-impressie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.