Presentatie Zuca-Magazine bij Athenaeum Boekhandel

                                               Tijd voor een Feestje

In januari 2016 ging Zuca-Magazine online. Sinds die tijd publiceerden we meer dan tweehonderd teksten uit de Portugeestalige literatuur, alsook tientallen unieke vingeroefeningen van Antonio Lobo Antunes, Harrie Lemmens’ Zon & Zeer columns en elke week een citaat uit het Boek der rustloosheid van Fernando Pessoa. Dit alles geïllustreerd met prachtige foto’s uit het werk van Ana Carvalho en dadaïstische tekeningen van de Braziliaanse dichter, schrijver en cartonist Zuca Sardan. Ook werden de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro begeleid met een dagelijkse special met een literaire groet uit de cidade maravilhosa.

De redactie is blij en trots dat we u als lezer een schitterend programma kunnen aanbieden in boekhandel Athenaeum.

Komt allen dinsdag 28 maart naar Amsterdam en geniet van de presentaties en gesprekken met Dulce Maria Cardoso en José Eduardo Agualusa (onder leiding van Judith Uyterlinde) en Zuca Sardan (die met Henry Mathon van de Stichting Guarany zal praten over surrealisme en dadaïsme).

Met medewerking van dichteres Gerry van der Linden en schrijver Abdelkader Benali.

Om ook eens te bladeren in plaats van te scrollen, presenteren we die dag tevens een papieren editie van ons sprankelende Zuca-Magazine, met een selectie uit ons aanbod van het afgelopen jaar. Om te bewaren en later, als de ‘Big Cloud’ met alle opslag is weggetrokken, te kunnen laten zien aan uw kleinkinderen, met de woorden: ‘Ja ja, ik was erbij!’

                                                   Tot 28 maart in Amsterdam,

 

Toegang gratis, aanmelding verplicht via roeterseiland@athenaeum.nl.
Meer informatie op de site van Athenaeum Boekhandel.

 

Namens de redactie:
Harrie Lemmens
Ana Carvalho
Marilyn Suy
Ingrid van der Graaf

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.