Aan de lezer: Zucamagazine wordt muurkrant

zuca muurkrantWie Zuca-magazine niet op zijn tablet of smartphone leest, maar op de computer, zal het zijn opgevallen dat de achtergrond veranderd is. De tekeningen van onze naamgever en spiritueel leider Zuca Sardan (Glorie Zij Aan Hem, Hij Alleen Wijst De Weg) bleken te druk. Daarom hebben we ze vervangen door een foto van huisfotografe en mede-oprichtster Ana Carvalho. Een foto van een muur. Grijs maar ook vol licht. Rustgevend en mooi. Nog mooier is de foto in zijn geheel, die we daarom hierbij plaatsen, want het wezenlijke element van de foto verdwijnt namelijk achter het magazine, nu muurkrant. Metafysisch-Anarchistische Muurkrant. De prachtige tekeningen van Zuca Sardan zullen we regelmatig opnemen in het magazine zelf. Als graffiti die van de muur zijn overgesprongen naar de krant.

zuca achtergrond 2

De redactie

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.