Privédomein 50-jarig jubileum op het Spui

image004

Boekhandel Athenaeum en de reeks Privédomein vieren dit jaar hun 50-jarig jubileum. Komende vrijdag 27 mei, tijdens de wekelijkse Boekenmarkt op het Spui, vindt op het plein voor Athenaeum Boekhandel een voorleesmarathon plaats. Schrijvers vertellen over hun favoriete Privédomein en dragen hier uit voor. Tevens worden ook de volgende drie nieuwe delen in Privé-domein gepresenteerd:

Gerbrand Bakker, Jasper en zijn knecht, Clarice Lispector, De ontdekking van de wereld (vertaling Harrie Lemmens) en Elias Canetti, Het boek tegen de dood (vertaling Ria van Hengel).

Een middag voor iedereen die de roemruchte reeks en de al even legendarische boekhandel een warm hart toedraagt. Zorg dat u erbij bent!

De presentatie is in handen van Anton de Goede  en onder anderen Gerbrand Bakker, Harrie Lemmens, Barber van de Pol, Jan-Willem Anker, Shira Keller, Rob Schouten, Hein Aalders, Atte Jongstra, Victor Schiferli en Jannah Loontjens, zullen voordragen uit hun favoriete Privédomein deel.

 

Vrijdag 27 mei
plein voor Athenaeum Boekhandel (Spui 14-16)
15.00 – 17.00 uur

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.