3 november: Laub en Agualusa bij Athenaeum in Amsterdam

Op zaterdag 3 november van 17 tot 19 uur presenteert Zuca-Magazine in samenwerking met Uitgeverij Koppernik en Ambo|Anthos twee vooraanstaande Portugeestalige schrijvers, Michel Laub uit Brazilië en José Eduardo Agualusa uit Angola, die allebei een profetische roman hebben geschreven. 

Laub schrijft in Het donderdagtribunaal over de vernietigende macht van de sociale media, Agualusa in Het genootschap van onvrijwillige dromers over de veranderende kracht van de sociale media. Laub liep vooruit op #MeToo, Agualusa op de val van een familiebewind in Angola.

In Athenaeum Boekhandel Roeterseiland vindt een gesprek plaats (in het Engels) tussen de twee auteurs, o.l.v. Jennifer Boomkamp, afgewisseld met fragmenten uit de romans.

Toegang is gratis, wel graag aanmelden in de winkel of via roeterseiland@athenaeum.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.