Braziliaanse literaire lente

Van 14 maart tot 10 mei 2018 vindt de vijfde editie plaats van het literatuurfestival Printemps Littéraire Brésilien, Braziliaanse literaire lente, een literaire happening die in vier Europese landen (Frankrijk, België, Luxemburg en Duitsland) en voor het eerst ook in de Verenigde Staten wordt gehouden. Onder deze noemer worden o.a. debatten, lezingen, workshops en boekpresentaties in culturele centra, bibliotheken, boekhandels,  universiteiten en middelbare scholen georganiseerd.

Zo vindt op 22 maart a.s. in Librairie Filigranes te Brussel onder leiding van Sofia Santos van het Instituto Camões een debat plaats (in het Portugees) tussen Nuno Gomes Garcia, Harrie Lemmens, Leonardo Tonus en Marcia Tiburi over het thema Escrever o contemporâneo (“hedendaags schrijven”). Voor alle activiteiten in Frankrijk en België, klik hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*